• Gratis verzending

  • Verzonden dezelfde dag

  • 30 dagen retour en uitwisseling

  • Betaal veilig en achteraf

Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teleplus.nl - Over

Wie we zijn

Het Bedrijf begon in Maart 2015 en de Voornaamste bedrijfsactiviteit is het RETAIL EN GROOTHANDEL VERKOOP VAN DE MOBIELE TELEFOON GEBRUIKTE APPARATUUR.
Het hoofdkwartier is gevestigd in Hong Kong, terwijl het bedrijf heeft drie commerciële ruimten in de Verenigde Staten, Nederland en België. Ons bedrijf is een distributeur van mobiele telefoons in Europa de markt, hebben we de perfecte systeem voor kwaliteitscontrole voor de juiste controle-proces.

teleplus.nl about
50+Mobil Telefoon 150+Mobil Telefoon Van De Zaak 250+Mobiele Telefoon Accessoires

Onze Geschiedenis

2016

De commerciële activiteit is de belangrijkste drijvende kracht van ons bedrijf, wordt het gekoppeld aan alle andere activiteiten uitgevoerd.

De nadruk van het begin van de activiteiten zijn de detailhandel en de groothandel verkoop van mobiele telefoons in het Midden-Oosten in 2001, het verwerven van de noodzakelijke kennis om de voortgang van en groeien op zowel professioneel in het voordeel van de klanten, het aanbieden van onze diensten; Vervolgens, de verwerving van ervaring in de commerciële tak werd uitgevoerd in Shenzhen, China in 2014, waar het was een van de belangrijkste platform voor duurzame kennis van zaken, met Hong Kong momenteel het hoofdkantoor van de onderneming, zoals hierboven beschreven.

2014

Daarom is het van vitaal belang, aangezien het noodzakelijk is om onmiddellijk aan te passen aan de behoeften van de markt. Hoewel dit altijd al het geval, de komst van de Internet heeft alles veranderd. Vandaag de dag, een groot deel van de markt is op het Internet. Met een duidelijke visie, hebben we met succes te resulteren in een concurrerende en vluchtige markt voor bijna twee decennia.

2012

Geschiedenis

Askim Kosmetik Co Limited. Between 1996-2001 

Orangenc Telekom Co Limited between 2001-2006 50% 

TBK Electronics Co Limited between 2006-2015 

TeLePLuscom GMBH Germany Hamburg between 2001-2006

Aktaylar elektronik Limited Company between 2006-2011

TBK Mobile electronik Limited company 2009-2010 

TeLePLus Co Limited in Shenzhen China 2014-2016

TeLePlus GSM USA LLA start 2015 
TeLePLus GMS Co Limited Hong Kong stat 2015 
TeLePLus GMS BVBA Belgium start 2017
TeLePlus GMS Retail BV start 2018

2010

Het lijkt duidelijk dat de meerderheid van de bedrijven uit alle sectoren (niet alleen online verkoop) zal snel moeten aanpassen Marketing, verkoop en after-sales service om te voldoen aan de nieuwe markt eisen, omdat de bestaande en potentiële klanten willen gebruik maken van hun computers en mobiele apparaten (Smartphones, Tablets, Mobiele telefoons, enz.) om te communiceren online.